Mafia Island Lodger

Pole Pole Bungalows

Pole Pole Bungalows är en lyxig eko-lodge belägen på den orörda Mafiaön i Tanzania. Lodgen erbjuder en exklusiv och avskild upplevelse för resenärer som söker en lugn och fridfull semester i en vacker naturlig miljö.

Lodgen ger ett utbud av lyxiga boenden, inklusive sju rymliga bungalowers, alla vackert designade med lokala material och inredning. Bungalowsen är belägna mitt i frodiga tropiska trädgårdar och erbjuder fantastisk utsikt över den Indiska oceanen. Här kan man koppla av och varva ner i lodgens infinity-pool eller unna sig en skön spabehandling. Lodgen erbjuder också ett utbud av vattenaktiviteter, inklusive snorkling, dykning och fiske. För dom som vill utforska ön kan lodgen ordna guidade turer i de lokala byarna, historiska platserna och marinparken. 

Pole Pole Bungalows är känt för sin exceptionella matupplevelse, med fokus på färska och lokalt odlade ingredienser. Här kan man njuta av ett stort utbud av internationella och lokala rätter, alla experttillagade av lodgens talangfulla kockar.

Pole Pole är stolt över sitt åtagande för hållbarhet, genom att använda förnybara energikällor och brukande av miljöansvariga metoder. Lodgen arbetar också nära samhället och stödjer bevarande- och utbildningsinitiativ. Pole Pole Bungalows är den perfekta destinationen för resenärer som söker en lyxig och hållbar reträtt i en fantastisk miljö. Lodgen erbjuder exceptionella faciliteter, personlig service och ett utbud av aktiviteter som passar alla intressen. Mafiaön är en dold pärla i Tanzania, med kristallklart vatten, orörda stränder och unikt marint liv, och Pole Pole Lodge är det perfekta stället för att uppleva allt detta på en och samma plats.

Pole Pole Bungalows

Upptäck Mafia Island

Mafia Island
Hur vill ni uppleva Tanzania?
Vi hjälper er att skapa ett komplett paket
Kontakta oss