Boka semester på Pemba Island

Njut av en orörd pärla
Kontakta oss

Resa Pemba Island

Är du på jakt efter det orörda och oexploaterade? I vår värld finns det inte så många sådana platser kvar. Pemba Island är ett av få undantag från detta. Pemba Island är ett fantastiskt resmål för dig som vill njuta av lugnet och som vill känna hur harmonin tar över din kropp och själ. Njut av stränderna, bada i ett kristallklart, varmt vatten och gör allt detta utan att störas av en massa andra turister.

Kontakta oss

Boka en resa till Pemba i Zanzibars skärgård

Pemba Island är en gömd liten pärla utanför Zanzibar och väljer du att boka en resa genom oss så får du en skräddarsydd upplevelse helt baserad på dina önskemål, krav och behov. Vi kan hjälpa dig med allt från bokning av resa, bokning av hotell, transport och med hjälp av erfarna guider till olika turer. Det ger dig en semester som slår det mesta. Du får ett minne för resten av livet. 

Pemba Island är en perfekt plats att åka på bröllopsresa till och det är en ö där romantiken verkligen kan flöda. Utöver de milsvida, kritvita stränderna så bjuder Pemba på en storslagen natur i form av prunkande växtlighet, mjuka kullar och djupa dalar: det finns alltid någonting att vila ögonen på. 

resa till Pemba Island

Resa Pemba - låt romantiken spira 

Att resa till Pemba Island är att resa till en plats där lugnet står i fokus. Vill du ha strandhäng och en chans till själslig rekreation utan att någon stör så är det till denna ö du ska resa. Zanzibar är känt för att erbjuda kritvita stränder, turkost vatten och en fantastiskt miljö - men där kommer du även att dela upplevelsen med andra. På Pemba Island så är du mer isolerad och ges genom detta en möjlighet att verkligen ladda batterierna. 

Ön är kuperad och längs kusten så finns en mycket riklig, varierad vegetation där exempelvis mangrove tornar upp sig. Du kommer även att hitta en massa mysiga laguner med hjälp av våra guider. 

Upptäck Pemba

Hotell

Resa Pemba

Pemba Island - spännande natur och avkoppling i fokus 

Vi arbetar alltid med hållbarhet i fokus. Att Pemba Island är förhållandevis orört och oexploaterat är något som ska gälla även i framtiden. Vi jobbar hårt med miljöfrågor och ser alltid till att våra avtryck på miljö- och klimat blir så små som möjligt. 

Du som resenär förväntas också ta ditt ansvar. Befinner du dig på Pemba Island och upplever den grandiosa naturen och den storslagna skönheten så tänk även på kommande generationer. Dina barn och dina barnbarn ska också få en chans att göra samma resa och njuta av det du ser och gör. 

Resa Pemba - 100 % privata resor 

Pemba Island är en plats som är svår att göra rättvis genom att använda ord. Det är en plats som måste upplevas. Det är du som ska sitta där och känna den mjöliga sanden mellan tårna. Det är du som ska dyka ner i det varma vattnet och se hur fiskerna leker omkring dig. Det är du som ska känna hur solen värmer dina axlar och det är NI som ska uppleva den romantiska stämningen som finns på ön. 

Däremot så är det VI som hjälper er att komma dit. Vi hjälper er att skapa ett skräddarsytt - 100 % personligt - paket där ni själva bestämmer vad som ska inkluderas. Ett besök på Pemba kan exempelvis vara en del av någonting större. Ett safari? En bestigning av Kilimanjaro? Ni bestämmer fullt ut och vi ser till att era drömmar blir verklighet. 

Till skillnad från andra researrangörer så buntar vi aldrig ihop en massa olika personer i en och samma grupp. Vårt mål är att skapa privata resor där ni själva bestämmer både mål, riktning och hur många ni ska vara i sällskapet. Kontakta oss redan idag så sätter vi igång med planeringen!

SE ALLA VÅRA RECENSIONER PÅ TRUSTPILOTS WEBBPLATS HÄR