Zanzibar All Inclusive

All-inclusive-resor på Zanzibar har blivit alltmer populära bland resenärer som söker en stressfri semesterupplevelse. Med sina vackra stränder, rika kultur och livfulla marina liv erbjuder Zanzibar en perfekt bakgrund för lyxiga all-inclusive-resorter som tillgodoser alla gästernas behov. Dessa resorts erbjuder vanligtvis en rad bekvämligheter inklusive förstklassiga matalternativ, spatjänster, pooler och olika vattensporter. Här är en närmare titt på några specifika hotell på Zanzibar som erbjuder exceptionella all-inclusive-paket:

Kontakta oss

The Residence Zanzibar

Boende: The Residence Zanzibar har lyxiga villor med alternativ från trädgårdsutsikt till havsutsikt, var och en utrustad med små privata pooler. Standardvillan rymmer en familj på fyra, medan Frangipani Villa rymmer en familj på sex, eftersom den har två sovrum. Bekvämligheter: Gästerna kan njuta av en rad aktiviteter som spatjänster på Ila Spa, yogaklasser och vattensporter inklusive snorkling och kajakpaddling. The Residence ordnar olika utflykter och har en fin pool samt barnpassningstjänster. Unika funktioner: Hotellet är känt för sin personliga service, inklusive privat butlerservice, och sin integrering av swahilikulturen i gästupplevelsen, med matlagningskurser och kulturella rundturer. Cyklar är parkerade framför varje villa så gästerna kan njuta av en cykeltur i den stora trädgården.

Royal Zanzibar Beach Resort

Boende: Denna resort erbjuder rymliga rum och sviter med spektakulär utsikt över Indiska oceanen. Bekvämligheter: Här finns fyra stora pooler, de största på Zanzibar, ett världsklass spa, yogadäck mot Indiska oceanen, dykningscenter och två restauranger som serverar olika internationella kök. Unika funktioner: Royal Zanzibar utmärker sig för sina stora pooler och dess exceptionella solnedgångsutsikter som ger en fantastisk bakgrund för kvällsunderhållning och middag. Utomhusbio och olika evenemang är veckovisa inslag. Karafuu Beach Resort and Spa Boende: Gästerna kan välja från charmiga stugor till lyxiga sviter längs stranden, alla med traditionell inredning. Karafuu är vårt barnvänliga resort med exceptionellt värde för pengarna. Bekvämligheter: Resorten inkluderar en tennisbana, tre restauranger, tre pooler och ett spa som erbjuder ett urval av terapeutiska behandlingar. Unika funktioner: Karafuu är idealiskt beläget för dykentusiaster med sin närhet till korallrevet och erbjuder också utbildningsresor till närliggande byar. Karafuu har byggt en brygga ut i havet så även vid lågvatten kan gästerna fortfarande simma.

Bawe Island Resort

Boende: Denna exklusiva 30 hektar stora ö erbjuder 70 lyxiga villor som säkerställer en privat och intim upplevelse. Alla villor är utrustade med privata pooler och butlerservice och stora utrymmen för gästerna att njuta av ostört. Det finns även en landningsplattform för helikoptrar för snabba transporter till Stone Town eller andra delar av Zanzibar. Bekvämligheter: Betoningen ligger på att koppla av och njuta av öns naturliga skönhet och lugn. Aktiviteter inkluderar snorkling, solnedgångskryssningar och skaldjursmiddagar under stjärnorna. Unika funktioner: Bawe utmärker sig för sin extrema lyx med "Robinson Crusoe"-känsla med orörda stränder och möjligheten att ha ön nästan för sig själv, perfekt för de som söker avskildhet eller en romantisk tillflyktsort.

The Manta Resort

Unika funktioner: The Manta Resort utmärker sig genom sitt undervattensrum: Upplev det världsberömda undervattensrummet, en privat flytande ö med ett nedsänkt sovrum omgiven av marint liv. Manta Resort erbjuder även snorkling- och dykresor samt kajakpaddling i Pemba Islands klara vatten. Boende: Rymliga strand- och trädgårdsvillor utrustade med moderna bekvämligheter och fantastisk utsikt. Bekvämligheter: Kipepeo Spa erbjuder en rad behandlingar med lokalt framställda produkter. Varför det sticker ut: The Manta Resort erbjuder en verkligen unik och intim all-inclusive-upplevelse med sitt undervattensrum och engagemang för hållbarhet, vilket gör det till ett perfekt val för de som söker äventyr och avkoppling i en fantastisk, privat miljö. Varje av dessa resorts erbjuder ett all-inclusive-paket som täcker inte bara mat och dryck utan också en mängd aktiviteter och upplevelser, vilket gör att gästerna kan njuta utan att oroa sig för detaljerna. Dessa hotell är exceptionella val för resenärer till Zanzibar som söker en lyxig, bekymmersfri semester i en fantastisk tropisk miljö. Oavsett om det är de kulturella inslagen på The Residence, de imponerande poolerna på Royal Zanzibar, dykmöjligheterna på Karafuu eller det avskilda paradiset på Bawe, finns det något unikt tilltalande på varje resort för alla typer av resenärer.

Boka din safari i Tanzania idag och upplev Afrikas vildmark!

Få en skräddarsydd, privat resa med Tanzania Travels.

Kontakta oss

8 Jul 2024