Paketresor Zanzibar

Drömmer du om en resa som kombinerar djurliv och avkoppling på stranden? Då behöver du inte leta längre efter våra skräddarsydda paketresor till Zanzibar. Vi specialiserar oss på att skapa personliga resor som passar just dina önskemål, vare sig du vill koppla av på stranden eller uppleva en minnesvärd safari först, vilket garanterar att våra paketresor till Zanzibar blir något alldeles extra. Låt oss ta en närmare titt på hur vi kan förverkliga din drömsemester till Tanzania.

Kontakta oss

Steg 1: Börja med ett Safariäventyr i Tanzania

Ditt Zanzibar-äventyr börjar med en oförglömlig safariupplevelse i Tanzanias ikoniska nationalparker. Oavsett om du vill ha en safari på 3, 4, 5 eller 6 dagar, beroende på dina preferenser och schema, kommer vi att guida dig hela vägen. Föreställ dig att börja din paketresa till Zanzibar med en safari genom Serengetis vidsträckta slätter, där du får bevittna den storslagna Stora Migrationen och möta Afrikas Big Five – lejon, elefanter, bufflar, leoparder och noshörningar. Eller kanske föredrar du att utforska de fantastiska landskapen i Ngorongoro-kratern, hem till en mängd olika djur som geparder, zebror och gnuer. Oavsett vilken safariupplevelse du väljer, kommer våra professionella guider att följa dig varje steg på vägen och dela med sig av sin kunskap och passion för Tanzanias vackra natur. Vi ser till att ditt boende återspeglar vårt engagemang för att ge dig bästa möjliga värde för pengarna utan att kompromissa med komfort, säkerhet eller läge.

Steg 2: Avkoppling i Zanzibar

Efter ett spännande safariäventyr är det dags att koppla av och njuta på Zanzibars idylliska stränder. Tillbringa 1-2 veckor med att ägna dig åt ren avkoppling och utforskning bland öns fantastiska landskap och rika kulturarv. Välj mellan en rad autentiska boutiquehotell, alla med enastående utsikt över det turkosa Indiska oceanen och förstklassiga bekvämligheter. Oavsett om du föredrar avskilda tillflyktsorter eller livliga strandmiljöer, hittar vi det perfekta boendet som passar dina preferenser, då vi känner Zanzibar bättre än någon annan. Under din paketresa till Zanzibar kan vi arrangera aktiviteter där du får fördjupa dig i öns livliga kultur genom att utforska historiska Stone Town, ett UNESCO-världsarv känt för sina slingrande gränder, livliga marknader och fascinerande arkitektur. Upptäck öns kryddrika arv genom besök på lokala kryddplantager och njut av smakerna från autentisk swahilisk mat. Självklart vore ingen paketresa till Zanzibar komplett utan gott om tid för avkoppling och äventyr på de orörda stränderna. Oavsett om du snorklar bland färgglada korallrev, seglar in i solnedgången eller helt enkelt njuter av solen med en uppfriskande cocktail i handen, finns det något för alla att njuta av.

Vi hjälper dig att hitta perfekta paketresor till Zanzibar

På varje steg av vägen kommer Tanzania Travels att arbeta nära dig för att anpassa varje aspekt av din paketresa till Zanzibar efter dina preferenser och intressen. Från transport och boende till guidade turer och matupplevelser, vi tar hand om alla detaljer så att du kan koppla av och njuta av resan. Så varför vänta? Kontakta oss idag för att börja planera din drömäventyr till Zanzibar – den kompletta paketresan väntar!

Boka din safari i Tanzania på plats idag och upplev Afrikas vildmark!

Få en skräddarsydd, privat resa med Tanzania Travels.

Kontakta oss

27 May 2024