Pemba Hotell

Manta Resort

Manta Resort är en lyxig strandort belägen på den avlägsna och pittoreska ön Pemba i Tanzania.

Denna resort är perfekt för resenärer som söker en avskild och exklusiv semester, med fantastisk utsikt och utmärkta bekvämligheter. Manta Resort erbjuder olika typer av boende, inklusive lyxiga villor, strandbungalower och det unika undervattenrummet Undervattenrummet som man kan bo i ligger utanför kusten och karakteriseras av stora fönster som ger en otrolig utsikt över det omgivande marina livet. På Manta Resort kan man också njuta av spat, simbassängen och restaurangen som serverar utsökta skaldjursrätter och internationell mat. Pemba Island är känt för sitt kristallklara vatten, och gästerna på Manta Resort kan dra nytta av de många vattenaktiviteterna som finns tillgängliga, inklusive snorkling, dykning och fiske. Resorten erbjuder också guidade turer på ön, inklusive besök till lokala byar, kryddodlingar och antika ruiner.

En av höjdpunkterna på Manta Resort är undervattensrummet vid namn Manta Underwater Room, som ligger utanför kusten och erbjuder dess gäster en unik och oförglömlig upplevelse. Undervattensrummet har tre nivåer, ovanför havsytan finns en lounge med badrum och under ytan finner man sovrummet som gör det möjligt att sova med fiskarna och uppleva det marina livet på nära håll. Manta Resort är ett utmärkt val för resenärer som söker en lyxig och avskild strandsemester. Resorten erbjuder fantastiska boenden, ett utbud av aktiviteter och den unika upplevelsen av att bo i ett undervattensrum. Pemba Island är en dold pärla i Tanzania, med orörda stränder, klart vatten och unik kultur, och Manta Resort är den perfekta platsen för att kunna få uppleva just allt av detta på en och samma plats.

Manta Resort
Gecko Nature Lodge

Gecko Nature Lodge

Gecko Nature Lodge är en unik och miljövänlig lodge belägen på den pittoreska Pembaön i Tanzania. Lodgen erbjuder en autentisk och hållbar upplevelse för resenärer som söker en koppling till naturen med lokal kultur.

Gecko Nature Lodge erbjuder ett urval av prisvärda boendealternativ, inklusive bungalower och tält, alla vackert designade med lokala material och dekorationer. Lodgen drivs av solpaneler och använder regnvattenuppsamling, vilket gör det till ett miljövänligt och hållbart val för resenärer. Här kan man kan koppla av i lodgens utomhuslounge eller ta ett dopp i den naturliga simbassängen. Gecko erbjuder också ett urval av aktiviteter, inklusive snorkling, dykning och fågelskådning. För dem som vill utforska ön kan lodgen ordna guidade turer till de lokala byarna, kryddfarmarna och skogarna. 

Gecko Nature Lodge är också känd för sin exceptionella matupplevelse, med fokus på färska och lokalt odlade ingredienser. Här kan man avnjuta en rad internationella och lokala rätter, alla experttillagade av lodgens duktiga kockar. Gecko Nature Lodge är den perfekta destinationen för resenärer som söker en autentisk och hållbar upplevelse i en vacker naturlig miljö. Gecko erbjuder exceptionella bekvämligheter, personlig service och ett urval av aktiviteter som passar alla intressen.

Gecko Nature Lodge

The Aiyana

The Aiyana är en lyxig strandort belägen på den fantastiska ön Pemba Island i Tanzania.

Denna exklusiva tillflyktsort erbjuder en unik upplevelse för resenärer som söker en avskild och fridfull semester i paradiset. Resorten är belägen på en vacker vit sandstrand och har ett utbud av lyxiga boenden, inklusive strandvillor och privata havsutsiktssviter. Rummen är vackert designade med lokala material som alla har fantastisk utsikt över den Indiska oceanen.Här kan man koppla av vid resortens infinitypool eller unna sig en lyxig spabehandling. The Aiyana erbjuder också en rad vattenaktiviteter, inklusive snorkling, dykning och fiske.

För dem som vill utforska ön kan resorten ordna guidade turer till lokala byar, kryddodlingar och antika ruiner. The Aiyana är också känd för sin exceptionella matupplevelse med fokus på färska och lokalt odlade ingredienser.

Här kan ni njuta av en rad internationella och lokala rätter, alla experthanterade av resortens talangfulla kockar.The Aiyana är den perfekta destinationen för resenärer som söker en exklusiv och lyxig tillflyktsort i en fantastisk miljö. Resorten erbjuder exceptionella bekvämligheter, personlig service och en rad aktiviteter som passar alla intressen. Pemba Island är en dold pärla i Tanzania, med orörda stränder, klart vatten och unik kultur, och the Aiyana är den perfekta platsen för att kunna få uppleva just allt av detta på en och samma plats.

The Aiyana

Upptäck Pemba Island

Pemba
Hur vill ni uppleva Tanzania?
Vi hjälper er att skapa ett komplett paket
Kontakta oss