Safarilodger

Rivertrees Inn

Rivertrees Inn är en autentisk och charmig lodge belägen i staden Arusha, Tanzania. Lodgen byggdes ursprungligen på 1940-talet som en familjebostad och konverterades senare till en lodge på 2000-talet.

Idag är lodgen känd för sin varma gästfrihet, vackra trädgårdar och lyxiga bekvämligheter. Lodgen har en restaurang som serverar en mängd läckra lokala och internationella maträtter, samt en bar där ni kan koppla av och njuta av en uppfriskande dryck. Det finns också en swimmingpool där man kan doppa och svalka av sig på en varm dag. För dem som vill koppla av och varva ner har Rivertrees Inn ett spa som erbjuder olika behandlingar och massage efter en lång dag med att utforska området omkring. Här finns även en lounge där man kan läsa er bok eller helt enkelt koppla av och njuta av den vackra omgivningen.

Det finns flera rumstyper på Rivertrees Inn som är rymliga och bekväma, med eget badrum och privata balkonger som erbjuder hisnande utsikt över de omgivande trädgårdarna. Varje rum är elegant inrett med traditionell tanzanisk inredning och alla rummen har moderna bekvämligheter som behövs för att säkerställa en behaglig vistelse. Utöver sina lyxiga fördelar är Rivertrees Inn också känd för sitt engagemang för hållbarhet och ansvarsfull turism. Lodgen har implementerat ett antal miljövänliga metoder, såsom användning av solenergi, återvinning och användningen av lokala ingredienser i sin restaurang. Rivertrees Inn är en verkligt exceptionell lodge som erbjuder en lyxig och hållbar upplevelse i hjärtat av Tanzania. Med sina vackra trädgårdar, varma gästfrihet och utbud av bekvämligheter är Rivertrees Inn det perfekta stället att börja eller avsluta din safari med oss.

Rivertrees Inn
The Karama Lodge

The Karama Lodge

Karama Lodge & Spa är en miljövänlig lodge belägen i Arusha, Tanzania och utgör det perfekta stället för en Safari eller för en avkopplande natts sömn innan man går på utflykt runt staden Arusha. Här kan man sitta på den rymliga öppna terrassen och njuta av en dryck med hisnande utsikt över berget Kilimanjaro, berget Meru och de skogbeklädda dalarna nedanför. Här, håller uppfriskande brisar er svala även under de heta sommarmånaderna.

Karama Lodge är beläget högst upp på den frodiga och fridfulla Suye Hill. Det är en unik lodge med rustik och samtidigt bekväm atmosfär, som erbjuder personlig service i en avslappnande miljö. Området är en lugn och avskild oas där ni kan njuta av skönheten omkring er samtidigt som man lyssnar till ljudet av den omgivande skogen. Baren är öppen hela dagen och erbjuder svalkande öl, vin, spritsorter eller en hälsosam och färsk fruktjuice.

The Karama Lodge

Serena Lodge

Serena Lodge är ett lyxig boende som ligger mitt i Ngorongoro-kratern i Tanzania.

Denna fantastiska lodge ger gästerna en unik möjlighet att uppleva den hisnande skönheten i en av Afrikas mest ikoniska naturunderverk och världens största obrutna kaldera. Lodgen är byggd på sidan av kratern och smälter sömlöst in i det omgivande landskapet. Arkitekturen och inredningen av lodgen är inspirerad av den traditionella Maasai-kulturen, med handskurna möbler och dekorativa motiv som speglar regionens rika arv.  Serena Lodge erbjuder ett brett utbud av bekvämligheter för att säkerställa att gästerna har en komfortabel och minnesvärd vistelse.

Lodgen har en restaurang som serverar olika läckra lokala och internationella rätter samt en bar där ni kan koppla av och njuta av en uppfriskande drink med en spektakulär utsikt över kratern. För dom som vill koppla av och varva ner har Serena Lodge även ett spa som erbjuder olika behandlingar och massage. Det finns också en pool där ni kan ta ett uppfriskande dopp efter en dag med utforskande av kratern. Rummen på Serena Lodge är rymliga och elegant inredda, med privata balkonger som erbjuder fantastisk utsikt över det omgivande landskapet. Varje rum har en öppen spis, en minibar och ett lyxigt badrum. Överlag är Serena Lodge en verklig exceptionell lodge som erbjuder en oförglömlig safariupplevelse i en av Afrikas mest fantastiska naturliga underverk.

Serena Lodge
Tarangire Safari Lodge

Tarangire Safari Lodge

Tarangire Safari Lodge är en vacker lodge belägen i norra delen av Tarangire nationalpark i Tanzania.

Denna lodge erbjuder er en unik möjlighet att uppleva den hisnande skönheten i en av Afrikas mest fantastiska och underskattade nationalparker. Lodgen är belägen på en kulle med utsikt över Tarangirefloden och de vidsträckta slätterna i nationalparken. Lodgen har vacker arkitektur och dekoration som smälter sömlöst in i den naturliga omgivningen och skapar en verkligen uppslukande och oförglömlig upplevelse. En av höjdpunkterna med att bo på Tarangire Safari Lodge är möjligheten att bevittna dom vilda djuren som lever i parken från en upphöjd plats. Tarangire är berömt för sina stora elefanthjordar, men parken är också hem för ett brett utbud av andra djur, inklusive lejon, leoparder, geparder, giraffer, zebror och många fler.

Tarangire Safari Lodge erbjuder ett brett utbud av bekvämligheter för att säkerställa att ni har en bekväm och trevlig vistelse. Lodgen har en restaurang som serverar en variation av läcker lokal och internationell mat, samt en bar där ni kan koppla av och njuta av en uppfriskande drink. För dem som vill koppla av och varva ner har Tarangire Safari Lodge en pool där man kan ta ett uppfriskande dopp efter en dag utforskande av parken. Det finns också en utsiktsplattform där ni kan koppla av och ta in den hisnande utsikten över omgivningarna. På kvällen kan man titta på stjärnorna vid lägerelden och lyssna på djuren i buskarna. De lyxiga tälten och bungalowerna på Tarangire Safari Lodge är rymliga och bekväma, med fantastiska lägen som erbjuder sagolik utsikt över parken. Varje tält och bungalow har ett eget badrum med eluttag. Tarangire Safari Lodge är en exceptionell lodge som erbjuder en oförglömlig safariupplevelse i en av Tanzanias mest fantastiska nationalparker.

Tarangire Safari Lodge

Pure Tented Camps

Pure Tented Camps är en samling av nya tältläger som ligger i hjärtat av Serengeti National Park i Tanzania.

Med distinkta och utmärkt välutrustade tält i centrala, södra och norra Serengeti, är detta vackra läger designad för att ge er en autentisk och otrolig safariupplevelse samtidigt som lägret erbjuder alla moderna bekvämligheter som i ett hotell. Lägret har WI-FI, 24-timmars varmt rinnande vatten, laddningsstationer, en restaurang som serverar lokala rätter samt en bar där ni kan koppla av och njuta av en uppfriskande drink.

För dem som vill koppla av och varva ner har Pure Tented Camps ett loungeområde där man kan läsa en bok, spela schack eller helt enkelt njuta av den fantastiska utsikten över omgivande landskap efter en lång dag på safarin. Tälten på Pure Tented Camps är rymliga och lyxiga, med eget badrum och privata terrasser som erbjuder en ren känsla av naturen i hjärtat av Serengeti. Varje tält är nytt och har alla moderna bekvämligheter som behövs för att garantera en bekväm och minnesvärd vistelse

Pure Tented Camps
Farm House

Farm House

Farm House i Karatu, Tanzania, är ett unikt och charmigt boende som erbjuder er en otrolig upplevelse av Tanzanias lantliga liv.

Denna vackra lodge är belägen på en helt fungerande gård och ger möjligheten att koppla av i naturen och ta del av den lokala kulturen på ett autentiskt sätt. Historien om Farm House går tillbaka till början av 1900-talet när den först etablerades som en kaffeplantage. Idag behåller lodgen sin ursprungliga charm och karaktär, med traditionell tanzanisk inredning och möbler som återspeglar regionens rika arv. En av höjdpunkterna med att bo på Farm House är möjligheten att uppleva det dagliga livet på en fungerande gård. Här kan ni få ta del en guidad tur på egendomen och lära er om olika grödor som odlas samt se kaffebearbetningsanläggningen.

Utöver gårdupplevelsen erbjuder Farm House ett brett utbud av bekvämligheter för att trygga att våra gäster har en bekväm och trevlig vistelse. Lodgen har en restaurang som serverar läcker lokal och internationell mat, samt en bar där ni kan koppla av och njuta av en uppfriskande drink. All den mat som serveras är lagad med råvaror som odlats på Farm House. För dom som vill koppla av har Farm House en swimmingpool där man kan ta ett uppfriskande dopp och njuta av solen. Det finns också ett spa som erbjuder ett brett utbud av behandlingar och massage för att hjälpa er att koppla av efter en dag av att utforska gården och området runt omkring. Rummen på Farm House är rymliga och bekväma, där vissa även har privata balkonger som erbjuder fantastisk utsikt över den omgivande landsbygden. Varje rum är elegant inrett med eget badrum.

Farm House

Manyara Lakeview Lodge 

Manyara Lakeview Lodge är en miljövänlig lodge belägen vid Lake Manyara National Park i Tanzania.

Denna lodge är placerad på en kulle med utsikt över den fantastiska Manyarasjön som ger er en fantastisk utsikt över omgivande vildmark och Masai-byar. Lodgen har rymliga och bekväma rum som erbjuder fantastisk utsikt över manyarasjön eller de grönskande skogsklädda kullarna. Varje rum är smakfullt inrett med traditionell tanzanisk dekor samt bekvämligheter såsom eget badrum, fläktkonditionering och Wi-Fi. Manyara Lakeview Lodge har dessutom en restaurang som serverar läckra måltider med lokalt odlade ingredienser.

Restaurangen erbjuder ett urval av internationella och traditionella afrikanska rätter och härifrån kan ni njuta av era måltider samtidigt som ni tar in den fantastiska utsikten över sjön och parken. Lodgen har också en bar där man kan koppla av och varva ner efter en dag med utforskande av Manyaraparken. För dem som söker avkoppling erbjuder Manyara Lakeview Lodge även en utomhuspool. Lodgen har också ett lounge-område där man kan sitta och koppla av, läsa en bok eller spela brädspel. Manyara Lakeview Lodge engagerar sig i hållbara och ansvarsfulla turismpraktiker. Lodgen drivs på solenergi, använder miljövänliga toalettartiklar och har implementerat ett antal initiativ för att minska sitt koldioxidavtryck.

Manyara Lakeview Lodge

Safari

SafariParkerAktiviteter