Safarilodger

Rivertrees Inn

Rivertrees Inn är en autentisk och charmig lodge belägen i staden Arusha, Tanzania. Lodgen byggdes ursprungligen på 1940-talet som en familjebostad och konverterades senare till en lodge på 2000-talet.

Idag är lodgen känd för sin varma gästfrihet, vackra trädgårdar och lyxiga bekvämligheter. Lodgen har en restaurang som serverar en mängd läckra lokala och internationella maträtter, samt en bar där ni kan koppla av och njuta av en uppfriskande dryck. Det finns också en swimmingpool där man kan doppa och svalka av sig på en varm dag. För dem som vill koppla av och varva ner har Rivertrees Inn ett spa som erbjuder olika behandlingar och massage efter en lång dag med att utforska området omkring. Här finns även en lounge där man kan läsa er bok eller helt enkelt koppla av och njuta av den vackra omgivningen.

Det finns flera rumstyper på Rivertrees Inn som är rymliga och bekväma, med eget badrum och privata balkonger som erbjuder hisnande utsikt över de omgivande trädgårdarna. Varje rum är elegant inrett med traditionell tanzanisk inredning och alla rummen har moderna bekvämligheter som behövs för att säkerställa en behaglig vistelse. Utöver sina lyxiga fördelar är Rivertrees Inn också känd för sitt engagemang för hållbarhet och ansvarsfull turism. Lodgen har implementerat ett antal miljövänliga metoder, såsom användning av solenergi, återvinning och användningen av lokala ingredienser i sin restaurang. Rivertrees Inn är en verkligt exceptionell lodge som erbjuder en lyxig och hållbar upplevelse i hjärtat av Tanzania. Med sina vackra trädgårdar, varma gästfrihet och utbud av bekvämligheter är Rivertrees Inn det perfekta stället att börja eller avsluta din safari med oss.

Rivertrees Inn
The Karama Lodge

The Karama Lodge

Karama Lodge & Spa är en miljövänlig lodge belägen i Arusha, Tanzania och utgör det perfekta stället för en Safari eller för en avkopplande natts sömn innan man går på utflykt runt staden Arusha. Här kan man sitta på den rymliga öppna terrassen och njuta av en dryck med hisnande utsikt över berget Kilimanjaro, berget Meru och de skogbeklädda dalarna nedanför. Här, håller uppfriskande brisar er svala även under de heta sommarmånaderna.

Karama Lodge är beläget högst upp på den frodiga och fridfulla Suye Hill. Det är en unik lodge med rustik och samtidigt bekväm atmosfär, som erbjuder personlig service i en avslappnande miljö. Området är en lugn och avskild oas där ni kan njuta av skönheten omkring er samtidigt som man lyssnar till ljudet av den omgivande skogen. Baren är öppen hela dagen och erbjuder svalkande öl, vin, spritsorter eller en hälsosam och färsk fruktjuice.

The Karama Lodge

Serena Lodge

Serena Lodge är ett lyxig boende som ligger mitt i Ngorongoro-kratern i Tanzania.

Denna fantastiska lodge ger gästerna en unik möjlighet att uppleva den hisnande skönheten i en av Afrikas mest ikoniska naturunderverk och världens största obrutna kaldera. Lodgen är byggd på sidan av kratern och smälter sömlöst in i det omgivande landskapet. Arkitekturen och inredningen av lodgen är inspirerad av den traditionella Maasai-kulturen, med handskurna möbler och dekorativa motiv som speglar regionens rika arv.  Serena Lodge erbjuder ett brett utbud av bekvämligheter för att säkerställa att gästerna har en komfortabel och minnesvärd vistelse.

Lodgen har en restaurang som serverar olika läckra lokala och internationella rätter samt en bar där ni kan koppla av och njuta av en uppfriskande drink med en spektakulär utsikt över kratern. För dom som vill koppla av och varva ner har Serena Lodge även ett spa som erbjuder olika behandlingar och massage. Det finns också en pool där ni kan ta ett uppfriskande dopp efter en dag med utforskande av kratern. Rummen på Serena Lodge är rymliga och elegant inredda, med privata balkonger som erbjuder fantastisk utsikt över det omgivande landskapet. Varje rum har en öppen spis, en minibar och ett lyxigt badrum. Överlag är Serena Lodge en verklig exceptionell lodge som erbjuder en oförglömlig safariupplevelse i en av Afrikas mest fantastiska naturliga underverk.

Serena Lodge
Tarangire Safari Lodge

Tarangire Safari Lodge

Tarangire Safari Lodge är en vacker lodge belägen i norra delen av Tarangire nationalpark i Tanzania.

Denna lodge erbjuder er en unik möjlighet att uppleva den hisnande skönheten i en av Afrikas mest fantastiska och underskattade nationalparker. Lodgen är belägen på en kulle med utsikt över Tarangirefloden och de vidsträckta slätterna i nationalparken. Lodgen har vacker arkitektur och dekoration som smälter sömlöst in i den naturliga omgivningen och skapar en verkligen uppslukande och oförglömlig upplevelse. En av höjdpunkterna med att bo på Tarangire Safari Lodge är möjligheten att bevittna dom vilda djuren som lever i parken från en upphöjd plats. Tarangire är berömt för sina stora elefanthjordar, men parken är också hem för ett brett utbud av andra djur, inklusive lejon, leoparder, geparder, giraffer, zebror och många fler.

Tarangire Safari Lodge erbjuder ett brett utbud av bekvämligheter för att säkerställa att ni har en bekväm och trevlig vistelse. Lodgen har en restaurang som serverar en variation av läcker lokal och internationell mat, samt en bar där ni kan koppla av och njuta av en uppfriskande drink. För dem som vill koppla av och varva ner har Tarangire Safari Lodge en pool där man kan ta ett uppfriskande dopp efter en dag utforskande av parken. Det finns också en utsiktsplattform där ni kan koppla av och ta in den hisnande utsikten över omgivningarna. På kvällen kan man titta på stjärnorna vid lägerelden och lyssna på djuren i buskarna. De lyxiga tälten och bungalowerna på Tarangire Safari Lodge är rymliga och bekväma, med fantastiska lägen som erbjuder sagolik utsikt över parken. Varje tält och bungalow har ett eget badrum med eluttag. Tarangire Safari Lodge är en exceptionell lodge som erbjuder en oförglömlig safariupplevelse i en av Tanzanias mest fantastiska nationalparker.

Tarangire Safari Lodge

Tanganyika Wilderness Camps

Tanganyika Wilderness Camps är en samling av nya tältläger som ligger i hjärtat av Serengeti National Park i Tanzania.

Med distinkta och utmärkt välutrustade tält i centrala, södra och norra Serengeti, är detta vackra läger designad för att ge er en autentisk och otrolig safariupplevelse samtidigt som lägret erbjuder alla moderna bekvämligheter som i ett hotell. Lägret har WI-FI, 24-timmars varmt rinnande vatten, laddningsstationer, en restaurang som serverar lokala rätter samt en bar där ni kan koppla av och njuta av en uppfriskande drink.

För dem som vill koppla av och varva ner har Tanganyika Wilderness Camps ett loungeområde där man kan läsa en bok, spela schack eller helt enkelt njuta av den fantastiska utsikten över omgivande landskap efter en lång dag på safarin. Tälten på Tanganyika Wilderness Camps är rymliga och lyxiga, med eget badrum och privata terrasser som erbjuder en ren känsla av naturen i hjärtat av Serengeti. Varje tält är nytt och har alla moderna bekvämligheter som behövs för att garantera en bekväm och minnesvärd vistelse

Tanganyika Wilderness Camps
Bougainvillea Lodge

Bougainvillea Lodge

Bougainvillea Lodge erbjuder våra gäster hemtrevlig komfort. Lodgen har skapat ett litet fridfullt tillhåll i utkanten av Karatu stad där våra safarigäster kan ta en paus från de dammiga vägarna och njuta av färsk, lokalt producerad mat, en svalkande trädgårdsmiljö och den berömda tanzaniska gästfriheten. Snabbt internet, en swimmingpool och lugna omgivningar säkerställer att lodgen blir en perfekt plats för våra gäster att koppla av på.

Bougainvillea Safari Lodge ligger ungefär halvvägs mellan Tarangire nationalpark, Lake Manyara och Ngorongoro-kratern, vilket gör det till ett perfekt val för en safariresa som sträcker sig över flera parker. Vi rekommenderar också att uppgradera till Bougainvillea Lodge på den sista dagen av din safari för att undvika den långa resan tillbaka till Arusha. På så sätt får du mer safari och mindre transporttid.

Bougainvillea Lodge

Safari

SafariParkerAktiviteter